Čístění interiéru vozidel

29.05.2012 10:18

Čištění interiéru vozidel

PROCEDURY ČIŠTĚNÍ:

Kompletní čištění interiéru mokrou cestou:

Časová náročnost: 5-8 hodin včetně schnutí - vozidla zákazníkům vracíme suchá!

Postup:

Odstranění hrubých nečistot suchým vysáváním, hloubkové čištění mokrou cestou - tzv. tepování – sedadel (v případě kožených sedaček - důkladné ruční čištění a následné napuštění speciálními přípravky na kůži, které jí navrací elasticitu, chrání, ale nezanechávají mastnou), hlavových opěrek a opěrek pro ruce, čalounění dveří, koberců a koberečků včetně kufru, tepování stropu (doplňková služba), mytí oken z obou stran a případné odstranění dálničních známek a nálepek (zdarma!), čištění a ošetření plastových a gumových částí, vytření mezidveřích prostor, provonění interiéru.

Po dohodě výměna pylového filtru zdarma! Platíte pouze filtr.

 

Komplet interiér suchou cestou

Časová náročnost: 1-2 hodiny

Postup:

Luxování koberců a koberečků včetně kufru, mytí oken z obou stran a případné odstranění dálničních známek a nálepek, čištění a ošetření plastových a gumových částí, vytření mezidveřích prostor, provonění interiéru.

Luxování provádíme profesionálním vysavačem s vysokým sacím výkonem od německé společnosti Kärcher, největšího světového výrobce vysokotlaké, čistící a úklidové techniky. Čistící přípravky používáme také od firmy Kärcher, autokosmetiku a ošetřující přípravky od firmy WURTH, italské firmy MA-FRA, a dalších profesionálů s celosvětovou působností a dlouholetou tradicí, zaručující vysoké kvalitativní standardy používaných přípravků.